Aandelen GVC Holdings kopen

Wil je beleggen in GVC Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct GVC Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GVC Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GVC Holdings raadplegen. GVC Holdings is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GVC-L.

Waar kan je GVC Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GVC Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel GVC Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GVC Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GVC Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GVC Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GVC Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GVC Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over GVC Holdings

Sportweddenschappen en gokken. Dat is waar het bij GVC Holdings om draait. De aandelen van GVC Holding staan genoteerd op de London Stock Exchange en is ook een FTSE 250 onderdeel. De aandelen worden in Londen overigens als GVC verhandeld. Het hoofdkantoor van de gigant in sportweddenschappen staat in Isle of Man.
Ladbrokes en Sportingbet zijn van de bekendste dochters van GVC Holdings, een bedrijf dat werd gesticht in Luxemburg. Opzienbarend was de overname van Bwin Party Digital Entertainment. Met die overname was een bedrag van 1,1 miljard gemoeid. Daarna groeide het bedrijf gestaag verder.