Aandelen GVC Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GVC Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct GVC Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GVC Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GVC Holdings raadplegen. GVC Holdings is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GVC-L.

Waar kan je GVC Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GVC Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel GVC Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GVC Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GVC Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GVC Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GVC Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GVC Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse GVC Holdings

Sterke punten:

  • Wereldwijde aanwezigheid: GVC Holdings heeft een wereldwijde aanwezigheid in de gokindustrie, wat betekent dat het kan profiteren van groeiende markten over de hele wereld.
  • Diversificatie van merken: Het bedrijf heeft een breed scala aan merken, waaronder Ladbrokes, Coral en bwin, waardoor het minder afhankelijk is van een specifieke markt.
  • Innovatieve technologie: GVC Holdings heeft geïnvesteerd in innovatieve technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en blockchain, om zijn gokproducten te verbeteren.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van regulering: De gokindustrie is gevoelig voor veranderingen in regelgeving en GVC Holdings kan worden beïnvloed door eventuele wijzigingen in de wetgeving.
  • Reputatierisico: De gokindustrie heeft te maken met negatieve publiciteit en GVC Holdings heeft te maken gehad met kritiek op het gebied van verantwoord gokken en belastingafdracht.
  • Valutarisico: GVC Holdings is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft activiteiten over de hele wereld, wat betekent dat het te maken heeft met valutarisico’s.

Over GVC Holdings

Sportweddenschappen en gokken. Dat is waar het bij GVC Holdings om draait. De aandelen van GVC Holding staan genoteerd op de London Stock Exchange en is ook een FTSE 250 onderdeel. De aandelen worden in Londen overigens als GVC verhandeld. Het hoofdkantoor van de gigant in sportweddenschappen staat in Isle of Man.

Ladbrokes en Sportingbet zijn van de bekendste dochters van GVC Holdings, een bedrijf dat werd gesticht in Luxemburg. Opzienbarend was de overname van Bwin Party Digital Entertainment. Met die overname was een bedrag van 1,1 miljard gemoeid. Daarna groeide het bedrijf gestaag verder.

aandeel gvc holdings kopen

Wel of niet aandelen GVC Holdings kopen?

GVC Holdings is een gokbedrijf dat wereldwijd opereert en een breed scala aan merken heeft, waaronder Ladbrokes en Coral. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in innovatieve technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en blockchain, om zijn gokproducten te verbeteren.

Als potentiële belegger moet je echter ook rekening houden met de zwakke punten van het bedrijf. De gokindustrie is bijvoorbeeld gevoelig voor veranderingen in de regelgeving en GVC Holdings kan worden beïnvloed door eventuele wijzigingen in de wetgeving. Ook heeft het bedrijf te maken gehad met kritiek op het gebied van verantwoord gokken en belastingafdracht.

Uiteindelijk hangt de beslissing om wel of niet in GVC Holdings te investeren af van je persoonlijke risicobereidheid en beleggingsstrategie. Als je bereid bent om de mogelijke risico’s te accepteren, kan het bedrijf mogelijk interessant zijn vanwege zijn wereldwijde aanwezigheid en diversificatie van merken. Het is echter belangrijk om altijd grondig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.