Aandelen GW Pharmaceuticals kopen

Wil je beleggen in GW Pharmaceuticals aandelen? Op deze pagina kan je direct GW Pharmaceuticals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GW Pharmaceuticals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GW Pharmaceuticals raadplegen. GW Pharmaceuticals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GWPH.

Waar kan je GW Pharmaceuticals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GW Pharmaceuticals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GW Pharmaceuticals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GW Pharmaceuticals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GW Pharmaceuticals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GW Pharmaceuticals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals is een Brits biofarmaceutisch bedrijf. Het geniet grote bekendheid als leverancier van Nabiximols, het eerste natuurlijke derivaat van cannabisplanten dat helpt bij MS en dat markttoelating kreeg in elk land ter wereld. Het hoofdkantoor van GW Pharmaceuticals vind je in Cambridge in het Verenigd Koningrijk.
GW Pharmaceuticals werd opgericht door Geoffrey W. Guy en Brian Whittle.  In Greenwich Biosciences heeft GW Pharmaceuticals een bekende dochteronderneming. Behalve de al genoemde nabiximols is GW Pharmaceuticals ook bekend geworden door de ontwikkeling van Epidiolex, waarmee het opnieuw baanbrekend werk verrichtte.