Aandelen GW Pharmaceuticals kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GW Pharmaceuticals aandelen? Op deze pagina kan je direct GW Pharmaceuticals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GW Pharmaceuticals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GW Pharmaceuticals raadplegen. GW Pharmaceuticals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GWPH.

Waar kan je GW Pharmaceuticals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GW Pharmaceuticals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GW Pharmaceuticals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GW Pharmaceuticals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GW Pharmaceuticals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GW Pharmaceuticals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse GW Pharmaceuticals

Sterke punten GW Pharmaceuticals

 • Leiderschap in medicinale cannabis: GW Pharmaceuticals is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medicinale cannabis, met bewezen expertise in de ontwikkeling van cannabinoïde-gebaseerde geneesmiddelen.
 • Goedgekeurde geneesmiddelen: Het bedrijf heeft succesvolle medicijnen ontwikkeld die zijn goedgekeurd door regelgevende instanties, waaronder Sativex en Epidiolex, wat aantoont dat ze voldoen aan strenge veiligheids- en werkzaamheidsnormen.
 • Uitgebreide pijplijn: GW Pharmaceuticals heeft een diverse pijplijn met meerdere kandidaat-geneesmiddelen in verschillende stadia van ontwikkeling, wat groeipotentieel biedt voor de toekomst.
 • Internationale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in meerdere markten, waardoor het kan profiteren van de groeiende interesse in medicinale cannabis over de hele wereld.
 • Voortdurende innovatie: GW Pharmaceuticals blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe therapeutische toepassingen van cannabinoïden te ontdekken en haar positie als marktleider te behouden.

Zwakke punten GW Pharmaceuticals

 • Regelgevingsrisico’s: Ondanks de goedkeuring van bepaalde geneesmiddelen, kan de regelgeving met betrekking tot medicinale cannabis variëren in verschillende landen, wat invloed kan hebben op de marktpositie en groeimogelijkheden van GW Pharmaceuticals.
 • Concurrentie van generieke geneesmiddelen: Na verloop van tijd kunnen andere bedrijven generieke versies van de medicijnen van GW Pharmaceuticals ontwikkelen, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en verlies van marktaandeel.
 • Onderzoek en ontwikkeling: Het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen is een complex en kostbaar proces, en er bestaat altijd het risico van mislukking of vertraging in klinische onderzoeken.
 • Marktvolatiliteit: De markt voor medicinale cannabis en cannabinoïde-gebaseerde geneesmiddelen kan volatiel zijn, beïnvloed door factoren zoals wijzigingen in wet- en regelgeving, politieke ontwikkelingen en markttrends.
 • Beperkt gebruik en acceptatie: Ondanks vooruitgang in de erkenning van medicinale cannabis, kan er nog steeds een beperkte acceptatie zijn bij zorgverleners, patiënten en regelgevende instanties, wat de marktpenetratie kan belemmeren

  .

Over GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals is een Brits biofarmaceutisch bedrijf. Het geniet grote bekendheid als leverancier van Nabiximols, het eerste natuurlijke derivaat van cannabisplanten dat helpt bij MS en dat markttoelating kreeg in elk land ter wereld. Het hoofdkantoor van GW Pharmaceuticals vind je in Cambridge in het Verenigd Koningrijk.

GW Pharmaceuticals werd opgericht door Geoffrey W. Guy en Brian Whittle.  In Greenwich Biosciences heeft GW Pharmaceuticals een bekende dochteronderneming. Behalve de al genoemde nabiximols is GW Pharmaceuticals ook bekend geworden door de ontwikkeling van Epidiolex, waarmee het opnieuw baanbrekend werk verrichtte.

GW Pharmaceuticals

Wel of niet aandelen GW Pharmaceuticals kopen?

Ben je geïnteresseerd in de farmaceutische sector en vraag je je af of het de moeite waard is om aandelen van GW Pharmaceuticals te kopen? Laten we de voor- en nadelen bekijken voordat je een beslissing neemt.

Laten we beginnen met de sterke punten van GW Pharmaceuticals. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medicinale cannabisproducten en heeft een pioniersrol in deze opkomende markt. Ze hebben een aantal veelbelovende geneesmiddelen ontwikkeld die kunnen helpen bij de behandeling van verschillende medische aandoeningen.

Een ander voordeel is dat GW Pharmaceuticals al enkele van haar medicinale cannabisproducten op de markt heeft gebracht en daardoor al inkomsten genereert. Dit kan de groeimogelijkheden van het bedrijf versterken.

Daarnaast heeft GW Pharmaceuticals sterke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten. Ze hebben een ervaren team van wetenschappers en klinische onderzoekers die zich richten op het verkennen van nieuwe toepassingen en het vergroten van het therapeutisch potentieel van cannabis.

Aan de andere kant is de markt voor medicinale cannabis nog relatief nieuw en volatiel. Veranderingen in regelgeving en acceptatie kunnen de groeivooruitzichten van GW Pharmaceuticals beïnvloeden.

Bovendien brengt investeren in de farmaceutische industrie altijd risico’s met zich mee, zoals het succes van klinische proeven, concurrentie en intellectueel eigendom.

Voordat je aandelen van GW Pharmaceuticals koopt, is het verstandig om je eigen onderzoek te doen en je risicotolerantie te beoordelen. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om te bepalen of deze investering past bij jouw specifieke beleggingsdoelen.