Aandelen GWA kopen

Wil je beleggen in GWA aandelen? Op deze pagina kan je direct GWA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GWA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GWA raadplegen. GWA is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GWA.CHA.

Waar kan je GWA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GWA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GWA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GWA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GWA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GWA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GWA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GWA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over GWA

GWA is een Australisch bedrijf dat zorgt voor de distributie van huishoudelijke consumptieproducten. De onderneming staat met de aandelen vanaf mei 1993 genoteerd aan de Australian Securities Exchange. GWA sloot in 2017 de laatste fabriek. 
Daarmee hield het bedrijf GWA overigens niet op te bestaan. Het legde zich namelijk na de sluiting van de laatste fabriek toe op de importmarkt, terwijl het daarvoor dus vooral een fabrikant was van de huishoudelijke consumptieproducten.  Caroma en Stylus zijn bekende dochters en door het veranderende bedrijfsmodel werd het bedrijf de helft kleiner, In 2014verocht het een bekende merk, Dux Hot Water, aan de Noritz Company.