Aandelen GWA kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GWA aandelen? Op deze pagina kan je direct GWA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GWA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GWA raadplegen. GWA is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GWA.CHA.

Waar kan je GWA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GWA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel GWA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GWA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GWA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GWA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GWA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GWA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Sterke en zwakke punten van GWA aandelen

Analyse GWA

  • Sterke punten: GWA is een toonaangevende leverancier van bouw- en sanitairproducten in Australië en Nieuw-Zeeland, met een sterke reputatie en merkherkenning. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en een sterke focus op innovatie en groei.
  • Zwakke punten: De bouw- en sanitairindustrie is gevoelig voor economische veranderingen en de vraag naar producten kan fluctueren. Bovendien is de concurrentie in de sector hoog, wat kan leiden tot beperkte marges voor het bedrijf.

Sterke punten van GWA

  • Toonaangevende leverancier: GWA is een toonaangevende leverancier van bouw- en sanitairproducten in Australië en Nieuw-Zeeland, met een sterke reputatie en merkherkenning.
  • Solide financiële positie: GWA heeft een solide financiële positie, waardoor het goed gepositioneerd is om te investeren in toekomstige groei en innovatie.

Zwakke punten van GWA

  • Gevoeligheid voor economische veranderingen: De bouw- en sanitairindustrie is gevoelig voor economische veranderingen en de vraag naar producten kan fluctueren.
  • Concurrentie in de sector: De concurrentie in de bouw- en sanitairindustrie is hoog, wat kan leiden tot beperkte marges voor het bedrijf.

Over GWA

GWA is een Australisch bedrijf dat zorgt voor de distributie van huishoudelijke consumptieproducten. De onderneming staat met de aandelen vanaf mei 1993 genoteerd aan de Australian Securities Exchange. GWA sloot in 2017 de laatste fabriek. 

Daarmee hield het bedrijf GWA overigens niet op te bestaan. Het legde zich namelijk na de sluiting van de laatste fabriek toe op de importmarkt, terwijl het daarvoor dus vooral een fabrikant was van de huishoudelijke consumptieproducten.  Caroma en Stylus zijn bekende dochters en door het veranderende bedrijfsmodel werd het bedrijf de helft kleiner, In 2014verocht het een bekende merk, Dux Hot Water, aan de Noritz Company.

aandeel GWA kopen

Wel of niet aandelen GWA kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, is het belangrijk om te weten wat je in huis haalt. Een bedrijf waar je misschien naar kijkt, is GWA. Maar is het een verstandige keuze om in dit bedrijf te investeren?

GWA is een toonaangevende leverancier van bouw- en sanitairproducten in Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en merkherkenning, wat positieve signalen zijn voor investeerders. Daarnaast heeft GWA een solide financiële positie, waardoor het goed gepositioneerd is om te investeren in toekomstige groei en innovatie.

Maar net als bij elk ander bedrijf zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in GWA. De bouw- en sanitairindustrie is gevoelig voor economische veranderingen en de vraag naar producten kan fluctueren. Bovendien is de concurrentie in de sector hoog, wat kan leiden tot beperkte marges voor het bedrijf.

Als je overweegt om te investeren in GWA, is het belangrijk om zowel de sterke als zwakke punten van het bedrijf te analyseren. Bovendien moet je ook rekening houden met de algemene economische situatie en ontwikkelingen in de bouw- en sanitairindustrie. Als je besluit te investeren, is het verstandig om je investeringen te diversifiëren en niet alle eieren in één mandje te leggen.