Aandelen H Lundbeck kopen

Wil je beleggen in H Lundbeck aandelen? Op deze pagina kan je direct H Lundbeck aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in H Lundbeck. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel H Lundbeck raadplegen. H Lundbeck is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LUN.CO.

Waar kan je H Lundbeck aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel H Lundbeck kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel H Lundbeck?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel H Lundbeck. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in H Lundbeck?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van H Lundbeck? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over H.Lundbeck

Lundbeck is een zeer bekend Deens farmaceutisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de marketing en de verkoop van geneesmiddelen. De aandelen van H. Lundbeck worden als LUN verhandeld op de beurs in de Deense hoofdstad Kopenhagen.
H.Lundbeck houdt zich speciaal bezig met geneesmiddelen voor het centraal zenuwstelsel en tegen onder andere aandoeningen als depressie, schizofrenie, Alzheimer en Parkinson. Het hoofdkwartier staat in Kopenhagen en oprichter van de onderneming is Hans Lundbeck. Alder BioPharmaceuticals is een bekende dichter onderneming van H. Lundbeck.