Aandelen Halfords kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Halfords aandelen? Op deze pagina kan je direct Halfords aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Halfords. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Halfords raadplegen. Halfords is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HFD-L.

Waar kan je Halfords aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Halfords kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Halfords?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Halfords. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Halfords?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Halfords? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Halfords is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Halfords.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Halfords

Sterke punten:

 • Ervaren managementteam: het bedrijf wordt geleid door een team van ervaren managers met een bewezen staat van dienst in de detailhandel.
 • Divers productaanbod: Halfords biedt een breed scala aan producten aan, waaronder auto-onderdelen, fietsen, kampeerspullen en navigatiesystemen.
 • Online verkoopkanaal: het bedrijf heeft een sterke online aanwezigheid, waardoor klanten gemakkelijk producten kunnen bestellen en laten bezorgen.
 • Sterke merknaam: Halfords heeft een lange geschiedenis in de Britse detailhandel en heeft een sterke merknaam opgebouwd.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Britse markt: het grootste deel van de omzet van Halfords komt uit het Verenigd Koninkrijk, waardoor het bedrijf kwetsbaar is voor economische en politieke ontwikkelingen in dat land.
 • Seizoensgebondenheid: de verkoop van bepaalde producten, zoals fietsen en kampeerspullen, is sterk afhankelijk van het seizoen, waardoor de omzet van het bedrijf fluctueert.
 • Concurrentie van online retailers: het bedrijf concurreert met online retailers zoals Amazon en Wiggle, die vaak lagere prijzen aanbieden en een grotere selectie producten hebben.
 • Beperkte internationale aanwezigheid: Hoewel Halfords enkele internationale vestigingen heeft, is het bedrijf grotendeels beperkt tot het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waardoor het beperkte groeimogelijkheden heeft.

Over Halfords

Halfords is een winkelketen gespecialiseerd in fiets- en autoaccessoires. De aandelen van het ook in ons and actieve bedrijf worden verhandeld onder de aanduiding HFD. Het hoofdkwartier vind je in Redditch en de onderneming werd opgericht door Frederick W. Rushbrooke, in 1892.

In eerste instantie was Halfords een ijzergroothandel in Birmingham Coty. Het bedrijf verhuisde in 1902 naar Leicester waar het een fietsservice begon. Al in het jaar 1931 opende Halfords de 200e winkel en in 1945 kocht Halfords een concurrent in de vorm van de Birmingham Bicycle Company.

aandeel halfords kopen

Wel of niet aandelen Halfords kopen?

Ben je op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid en denk je eraan om aandelen van Halfords te kopen? Dan is het belangrijk om de voor- en nadelen goed af te wegen voordat je besluit om te investeren.

Halfords is een Britse retailer van auto- en fietsaccessoires en biedt ook auto-onderhoudsdiensten aan. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en heeft onlangs een reorganisatie ondergaan om zich te concentreren op de verkoop van fietsen en fietsaccessoires.

Een voordeel van het kopen van aandelen van Halfords is dat het bedrijf in de afgelopen jaren een gestage groei heeft laten zien en dat het zich nu richt op een markt met potentieel voor verdere groei. Bovendien heeft Halfords een sterke online aanwezigheid en heeft het geïnvesteerd in zijn e-commerceplatform, wat de groei verder kan stimuleren.

Aan de andere kant is het belangrijk om te beseffen dat de markt voor auto- en fietsaccessoires zeer competitief is en dat Halfords te maken heeft met concurrentie van andere grote retailers. Bovendien kan de onvoorspelbaarheid van de Britse economie een negatief effect hebben op de aandelenkoers.

Kortom, als je overweegt om aandelen van Halfords te kopen, is het belangrijk om een grondige analyse te maken van de voor- en nadelen en om je te laten adviseren door een deskundige beleggingsadviseur. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen over je investering en hopelijk een mooie winst behalen.