Aandelen Halfords kopen

Wil je beleggen in Halfords aandelen? Op deze pagina kan je direct Halfords aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Halfords. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Halfords raadplegen. Halfords is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HFD-L.

Waar kan je Halfords aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Halfords kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Halfords?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Halfords. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Halfords?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Halfords? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Halfords is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Halfords.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Halfords

Halfords is een winkelketen gespecialiseerd in fiets- en autoaccessoires. De aandelen van het ook in ons and actieve bedrijf worden verhandeld onder de aanduiding HFD. Het hoofdkwartier vind je in Redditch en de onderneming werd opgericht door Frederick W. Rushbrooke, in 1892.
In eerste instantie was Halfords een ijzergroothandel in Birmingham Coty. Het bedrijf verhuisde in 1902 naar Leicester waar het een fietsservice begon. Al in het jaar 1931 opende Halfords de 200e winkel en in 1945 kocht Halfords een concurrent in de vorm van de Birmingham Bicycle Company.