Aandelen Halliburton kopen

Wil je beleggen in Halliburton aandelen? Op deze pagina kan je direct Halliburton aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Halliburton. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Halliburton raadplegen. Halliburton is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HAL.

Waar kan je Halliburton aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Halliburton kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Halliburton?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Halliburton. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Halliburton?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Halliburton? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Halliburton

Halliburton is een dienstverlenings- en toeleveringsbedrijf aan de gas en olie-industrie. Het bedrijf werd in 1914 opgericht en is wereldwijd actief in meer dan zeventig verschillende landen.
Bij Halliburton werken ongeveer 50.000 medewerkers. De multinational heeft de hoofdzetel in Houston en is met name actief bij het boren naar olie en gas. In Noord Amerika heeft het het belangrijkste werkgebied, waar meer dan de helft van de omzet gehaald wordt. Daarnaast is men actief binnen de olieraffinage en levert het militaire en civiele dienstverlening aan overheden en traint het politieagenten, specifiek in landen die in heropbouw zijn. Irak is daar een mooi voorbeeld van.