Aandelen Halma kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Halma aandelen? Op deze pagina kan je direct Halma aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Halma. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Halma raadplegen. Halma is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HLMA-L.

Waar kan je Halma aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Halma kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Halma?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Halma. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Halma?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Halma? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Halma is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Halma.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Halma

Sterke punten:

  • Groeimarkten: Halma opereert in groeimarkten, zoals veiligheid, milieu en gezondheid, wat het bedrijf goede kansen biedt om te groeien en meer winst te maken in de toekomst.
  • Solide financiële positie: Halma heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden consistente dividenduitkeringen gedaan aan zijn aandeelhouders.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van belangrijkste markten: Halma is sterk afhankelijk van zijn belangrijkste markten, met name in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, wat van invloed kan zijn op de financiële prestaties van het bedrijf als deze markten vertragen of een recessie doormaken.
  • Concurrerende markt: Halma opereert in een concurrerende markt en moet concurreren met andere bedrijven om klanten en contracten te winnen.

aandeel halma kopen

Wel of niet aandelen Halma kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, is Halma een bedrijf dat je zou kunnen overwegen. Halma is een Brits bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van innovatieve technologieën op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Maar is het de moeite waard om in dit bedrijf te investeren?

Een van de sterke punten van Halma is dat het bedrijf opereert in groeimarkten. Veiligheid, milieu en gezondheid zijn belangrijke aandachtsgebieden en het bedrijf ontwikkelt producten die hierop inspelen. Dit betekent dat Halma een goede kans heeft om te groeien en meer winst te maken in de toekomst. Daarnaast heeft Halma een solide financiële positie en heeft het bedrijf in het verleden consistente dividenduitkeringen gedaan aan zijn aandeelhouders.

Echter, er zijn ook enkele zwakke punten om in overweging te nemen. Halma is sterk afhankelijk van zijn belangrijkste markten, met name in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Als deze markten vertragen of een recessie doormaken, kan dit van invloed zijn op de financiële prestaties van het bedrijf. Daarnaast opereert Halma in een concurrerende markt en moet het bedrijf concurreren met andere bedrijven om klanten en contracten te winnen.

Uiteindelijk hangt de beslissing om in Halma te investeren af van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de huidige markttrends te analyseren voordat je een beslissing neemt.