Aandelen Halozyme Therapeutics kopen

Wil je beleggen in Halozyme Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Halozyme Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Halozyme Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Halozyme Therapeutics raadplegen. Halozyme Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HALO.

Waar kan je Halozyme Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Halozyme Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Halozyme Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Halozyme Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Halozyme Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Halozyme Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

 Over Halozyme Therapeutics

Halozyme Therapeutics is een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat bekend staat om het opnieuw ontwikkelen van nieuwe oncologietherapien. Daarbij richt het zich specifiek op de micro omgeving van de tumoren.
Het bedrijf verleent eveneens licenties voor een technologie voor medicijnafgifte door middel van zakelijk partnerschap. Aandelen van het bedrijf staan als HALO genoteerd aan de Nasdaq. Het bedrijf werd in 1998 opgericht in San Diego in de Amerikaanse staat Californië. Zes jaar later ging de onderneming naar de beurs. De activiteiten van het bedrijf zijn specifiek gericht op het gepatenteerde recombinante humane hyaluronidase enzym.