Aandelen Hammerson kopen

Wil je beleggen in Hammerson aandelen? Op deze pagina kan je direct Hammerson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hammerson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hammerson raadplegen. Hammerson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSLO-L.

Actuele koers van het aandeel Hammerson

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hammerson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Hammerson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hammerson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Hammerson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hammerson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Hammerson

Hammerson is een bedrijf in vastgoedontwikkeling en een investeringsmaatschappij. Toen het bedrijf in 2007 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd werd, noemde het zichzelf een onroerend goed beleggingsfonds. De aandelen van Hammerson worden openbaar verhandeld als HMSO op de beurs in Londen, Londen is overigens ook de plek waar je het hoofdkantoor gevestigd is. Hammersom bestaat al vanaf 1942 en een bekende dochteronderneming is Hammerson France. Grondlegger van de onderneming is Lewis Hammerson, die in 1942 begon met investeren in met name appartementen. Ondertussen is de projectontwikkelaar ook een FTSE 100 bedrijf geworden.