Aandelen Hammerson kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Hammerson aandelen? Op deze pagina kan je direct Hammerson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hammerson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hammerson raadplegen. Hammerson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSLO-L.

Waar kan je Hammerson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hammerson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hammerson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hammerson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hammerson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hammerson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hammerson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hammerson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Hammerson

Sterke punten

  • Groot vastgoedportfolio: Hammerson bezit een groot aantal commerciële vastgoedobjecten in het Verenigd Koninkrijk en Europa.
  • Goed gepositioneerd voor groei: Het bedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar commercieel vastgoed in de belangrijkste stedelijke gebieden van het Verenigd Koninkrijk en Europa.
  • Ervaring en expertise: Hammerson heeft een ervaren managementteam met uitgebreide kennis en expertise in de vastgoedsector.

Zwakke punten

  • Blootstelling aan detailhandel: Het bedrijf is sterk afhankelijk van huurinkomsten uit detailhandel, wat risico’s met zich meebrengt in een veranderende retailomgeving.
  • Hoge schuldenlast: Hammerson heeft een hoge schuldenlast, wat de financiële flexibiliteit kan beperken en het risico op faillissement vergroot.
  • Beperkte geografische diversificatie: Het bedrijf heeft een beperkte geografische diversificatie, met een sterke focus op het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Over Hammerson

Hammerson is een bedrijf in vastgoedontwikkeling en een investeringsmaatschappij. Toen het bedrijf in 2007 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd werd, noemde het zichzelf een onroerend goed beleggingsfonds.

De aandelen van Hammerson worden openbaar verhandeld als HMSO op de beurs in Londen, Londen is overigens ook de plek waar je het hoofdkantoor gevestigd is. Hammersom bestaat al vanaf 1942 en een bekende dochteronderneming is Hammerson France. Grondlegger van de onderneming is Lewis Hammerson, die in 1942 begon met investeren in met name appartementen. Ondertussen is de projectontwikkelaar ook een FTSE 100 bedrijf geworden.

aandeel hammerson kopen

Wel of niet aandelen Hammerson kopen?

Hammerson is een vastgoedbedrijf dat voornamelijk actief is in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het bedrijf bezit en beheert winkelcentra, kantoorpanden en andere commerciële vastgoedobjecten. Als potentiële investeerder vraag je je wellicht af of het kopen van aandelen in Hammerson een verstandige keuze is. Hieronder worden enkele belangrijke factoren besproken om in overweging te nemen.

Een van de sterke punten van Hammerson is de kwaliteit van de activa die het bedrijf bezit. De panden zijn van hoge kwaliteit en bevinden zich op aantrekkelijke locaties. Daarnaast is Hammerson actief in de groeiende sector van e-commerce en heeft het bedrijf diverse strategieën geïmplementeerd om in te spelen op de veranderende markt.

Aan de andere kant heeft Hammerson te maken met de uitdagingen die gepaard gaan met de veranderende retailsector. Met de opkomst van e-commerce zijn veel fysieke winkels minder populair geworden, wat kan leiden tot lagere huurinkomsten voor het bedrijf. Ook heeft Hammerson te maken met de gevolgen van de COVID-19-pandemie, die heeft geleid tot tijdelijke sluitingen van winkels en kantoren.

Als potentiële investeerder is het belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het besluit om aandelen in Hammerson te kopen. Overweeg daarbij ook je eigen beleggingsdoelstellingen, risicobereidheid en de algemene economische omstandigheden.