Aandelen Hancock kopen

Wil je beleggen in Hancock aandelen? Op deze pagina kan je direct Hancock aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hancock. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hancock raadplegen. Hancock is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HWC.

Waar kan je Hancock aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hancock kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hancock?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hancock. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hancock?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hancock? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hancock

Hancock staat voor James Hancock Investments. Het is een dochter van Manulife en de aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als  JHI. Hancock is een besloten beleggingsfonds met vast kapitaal dat gelanceerd en beheerd wordt door Hancock en mede beheerd wordt door John Hancock Asset Management.
Hancock belegt wereldwijd in vastrentende markten en het fonds belegt voornamelijk in een gediversifieerde portefeuille van bedrijfs- en staatsobligaties en schuldbewijzen. Hancock bestaat overigens al vanaf 1971. Hancock ziet wat betreft de eigen portefeuille en de prestaties gelijkenissen met Barclays Capital U.S. Aggregate Band Index.