Aandelen Handelsbanken kopen

Wil je beleggen in Handelsbanken aandelen? Op deze pagina kan je direct Handelsbanken aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Handelsbanken. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Handelsbanken raadplegen. Handelsbanken is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHB-A.ST.

Waar kan je Handelsbanken aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Handelsbanken kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Handelsbanken?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Handelsbanken. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Handelsbanken?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Handelsbanken? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Handelsbanken is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Handelsbanken.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Handelsbanken

Svenska handelsbanken geldt als een van de grootste Zweedse banken. De bank is al vanaf 1871 actief en werd opgericht in de Zweedse hoofdstad Stockholm als Stockholm Handelsbank. De aandelen van de bank koop je als SHB-A op de beurs van Stockholm, de plek waar nog steeds het hoofdkwartier gevestigd is.
Bekende dochteronderneming van Handelsbanken is Stadshypotek en Ecser AB. Ondertussen heeft de bank vestigingen in onder meer Nederland, China, Denemarken, Frankrijk, Spanje en Hongkong. De bank kiest voor geleidelijke groei en bestuurders krijgen geen bonussen. De winst wordt wel verdeeld onder al het personeel.