Aandelen Hanesbrands kopen

Wil je beleggen in Hanesbrands aandelen? Op deze pagina kan je direct Hanesbrands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hanesbrands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hanesbrands raadplegen. Hanesbrands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HBI.

Waar kan je Hanesbrands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hanesbrands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hanesbrands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hanesbrands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hanesbrands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hanesbrands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hanesbrands

Hanesbrands is een Amerikaans bedrijf dat verschillende kledingmerken als Hanes, Champion, Playtex, Wonderbra en Maiden Form in de portefeuille heeft. In 2006 ontstond het bedrijf als afsplitsing van de alom bekende en geroemde Sara Lee Corporation.
Het hoofdkantoor van Hanesbrands is gevestigd in Winstin-Salem en de aandelen van het bedrijf worden op de New York Stock Exchange verhandeld als HBI. Champion en Playtex zijn de meer bekende dochters van de kledinggigant. Hanesbrands heeft rond de vijftig productieplekken waarvan de meeste zich bevinden in El Salvador, China en de Dominicaanse Republiek.