Aandelen Hang Seng Bank kopen

Wil je beleggen in Hang Seng Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Hang Seng Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hang Seng Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hang Seng Bank raadplegen. Hang Seng Bank is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0011.HK.

Waar kan je Hang Seng Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hang Seng Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hang Seng Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hang Seng Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hang Seng Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hang Seng Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hang Seng Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hang Seng Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hang Seng Bank

De Hang Seng Bank werd opgericht in 1933. De ambities van de bank worden alleen al duidelijk door de naam, iets dat vrij vertaald steeds groeiend betekent in het Kantonees. De Hang Seng Bank geldt als een van de grootste beursgenoteerde ondernemingen van Hongkong.
De aandelen staan als 0011 genoteerd op de beurs in Hongkong en HSBC is de moederorganisatie van de Hang Seng Bank. Meest bekende dochteronderneming is de Hang Seng Insurance Company.  De bank biedt haar diensten aan zowel de particulier als ondernemers en is vanaf 1972 al beursgenoteerd.