Aandelen Hannover Re kopen

Wil je beleggen in Hannover Re aandelen? Op deze pagina kan je direct Hannover Re aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hannover Re. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hannover Re raadplegen. Hannover Re is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HNR1.DE.

Waar kan je Hannover Re aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hannover Re kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hannover Re?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hannover Re. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Hannover Re?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hannover Re? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hannover Re is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hannover Re.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hannover Re

Hannover Re is de op twee na grootste herverzekerings groep ter wereld.  Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Hannover. Hannover Re is opgericht in 1966 en heette aanvankelijk Aktiengesellschaft fur Transport und Ruckversicherung. De aandelen van Hannover Re worden verhandeld onder de naam HNR1 op de Deutsche Börse.
Het succesvolle bedrijf heeft in Angenta Holdings een bekende dochteronderneming terwijl de moedermaatschappij het ook zeer bekende Talanx is. Hannover Re  biedt alle vormen van eigendoms en ongevallenverzekeringen, net als levens- en ziektekostenverzekeringen. Het bedrijf heeft een breed netwerk dochters, filialen en ook vertegenwoordigingskantoren.