Aandelen Hargreaves L. kopen

Wil je beleggen in Hargreaves L. aandelen? Op deze pagina kan je direct Hargreaves L. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hargreaves L.. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hargreaves L. raadplegen. Hargreaves L. is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HL-L.

Actuele koers van het aandeel Hargreaves L.

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hargreaves L.. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Hargreaves L.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hargreaves L.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Hargreaves L. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hargreaves L. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Hargreaves

Hargreaves is een zeer bekende financiële dienstverlener. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Engelse Bristol. Hargreaves verkoopt fondsen en aandelen en uiteraard andere aanverwante producten aan specifiek de particuliere belegger in Engeland. Hargreaves is een FTSE 100 onderneming ondertussen.

De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de beurs van Londen onder de naam HL. Het bedrijf bestaat al vanaf 1981 en werd gesticht door Peter Hargreaves samen met Stephen Lansdown. De heren opereerden aanvankelijk vanuit de slaapkamer waarvandaan ze klanten informatie boden over unit trusts en fiscale planning. Ondertussen zijn ze die slaapkamer en lang en breed ontgroeid.