Aandelen Hargreaves L. kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Hargreaves L. aandelen? Op deze pagina kan je direct Hargreaves L. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hargreaves L.. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hargreaves L. raadplegen. Hargreaves L. is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HL-L.

Waar kan je Hargreaves L. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hargreaves L. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hargreaves L.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hargreaves L.. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hargreaves L.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hargreaves L.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hargreaves L. is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hargreaves L..

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Hargreaves L.

Sterke punten

  • Leidende positie: Hargreaves Lansdown is een van de grootste vermogensbeheerders in het Verenigd Koninkrijk en heeft een leidende positie in de markt.
  • Breed scala aan producten en diensten: Hargreaves Lansdown biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder beleggingsfondsen, aandelen en pensioenplanning.
  • Sterke financiële positie: Hargreaves Lansdown heeft een sterke financiële positie met solide financiële ratio’s en een lage schuldratio.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van het VK: Hargreaves Lansdown is sterk afhankelijk van de Britse markt, wat kan leiden tot volatiliteit in de resultaten bij politieke en economische onzekerheid.
  • Concurrentie: Hargreaves Lansdown opereert in een competitieve markt met veel spelers, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere marges.
  • Regelgevingsrisico: De financiële sector staat onder toenemende regelgevingsdruk, wat kan leiden tot hogere kosten en een verminderde winstgevendheid.

Over Hargreaves

Hargreaves is een zeer bekende financiële dienstverlener. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Engelse Bristol. Hargreaves verkoopt fondsen en aandelen en uiteraard andere aanverwante producten aan specifiek de particuliere belegger in Engeland. Hargreaves is een FTSE 100 onderneming ondertussen.

De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de beurs van Londen onder de naam HL. Het bedrijf bestaat al vanaf 1981 en werd gesticht door Peter Hargreaves samen met Stephen Lansdown. De heren opereerden aanvankelijk vanuit de slaapkamer waarvandaan ze klanten informatie boden over unit trusts en fiscale planning. Ondertussen zijn ze die slaapkamer en lang en breed ontgroeid.

aandeel hargreaves kopen

Wel of niet aandelen Hargreaves L. kopen?

Misschien heb je wel eens gehoord van Hargreaves Lansdown, een grote vermogensbeheerder in het Verenigd Koninkrijk. Maar is het een goed idee om te investeren in hun aandelen?

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Aan de ene kant heeft Hargreaves Lansdown een leidende positie in de Britse markt en bieden ze een breed scala aan beleggingsproducten en diensten aan. Daarnaast heeft het bedrijf een sterke financiële positie en solide financiële ratio’s.

Maar er zijn ook risico’s verbonden aan het investeren in Hargreaves Lansdown. Zo is het bedrijf sterk afhankelijk van de Britse markt en kan politieke en economische onzekerheid leiden tot volatiliteit in de resultaten. Daarnaast opereert Hargreaves Lansdown in een competitieve markt met veel spelers, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere marges.

Dus, wat is de conclusie? Het hangt ervan af of je bereid bent om de risico’s te accepteren die gepaard gaan met het investeren in Hargreaves Lansdown. Als je besluit om te investeren, is het belangrijk om het bedrijf en de markt zorgvuldig te blijven volgen en de risico’s in de gaten te houden. Overweeg ook om te spreiden en niet al je eieren in één mandje te leggen.