Aandelen Harley-Davidson kopen

Wil je beleggen in Harley-Davidson aandelen? Op deze pagina kan je direct Harley-Davidson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Harley-Davidson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Harley-Davidson raadplegen. Harley-Davidson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HOG.

Waar kan je Harley-Davidson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Harley-Davidson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Harley-Davidson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Harley-Davidson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Harley-Davidson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Harley-Davidson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Harley Davidson

Harley Davidson behoeft amper nadere introductie en is de alom bekende Amerikaanse producent van motorfietsen. De activiteiten worden georganiseerd vanuit Wisconsin. De doorbraak van het motormerk vond plaats tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Harley Davidson motorfietsen leverde aan het Amerikaanse leger. Het ging om de Liberater versies van de motorfiets, voorzien van 750 CC en zijklepmotor.
De aandelen Harley Davidson worden als HOG verhandeld op de New York Stock Exchange. Het roemruchte bedrijf werd opgericht door William Harley, Arthur Davidson, Walter Davidson en William Davidson. Al jarenlang verkoopt Harley Davidson jaarlijks rond de 250.000 nieuwe motoren.