Aandelen Harvey Norman kopen

Wil je beleggen in Harvey Norman aandelen? Op deze pagina kan je direct Harvey Norman aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Harvey Norman. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Harvey Norman raadplegen. Harvey Norman is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HVN.CHA.

Waar kan je Harvey Norman aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Harvey Norman kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Harvey Norman?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Harvey Norman. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Harvey Norman?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Harvey Norman? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Harvey Norman is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Harvey Norman.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Harvey Norman

Harvey Norman is een multinationale detailhandelaar dat doet in meubels, beddengoed, computers, communicatie en elektrische consumentenproducten. De aandelen van deze onderneming worden als HVN verhandeld op de Australische beurs. 
Harvey Norman heeft het hoofdkantoor in Nieuw Zuid-Wales in Australië. Het bedrijf werd in 1982 opgericht in Auburn in Australië. Ondertussen is Harvey Norman op een kleine tweehonderd locaties actief. Grondleggers van de succesvolle onderneming waren Gerry Harvey en Ian Norman. Zij besloten in 1982 het bedrijf op te richten, niet wetende hoe succesvol de onderneming zou gaan worden.