Aandelen Hasbro kopen

Wil je beleggen in Hasbro aandelen? Op deze pagina kan je direct Hasbro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hasbro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hasbro raadplegen. Hasbro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HAS.

Waar kan je Hasbro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hasbro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hasbro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hasbro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hasbro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hasbro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hasbro

Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant die bij de grootste drie speelgoedproducenten ter wereld behoort samen met onder andere LEGO en Mattel. Hasbro is onder meer uitgever van het populaire bordspel Monopoly, een spel dat gezien wordt als het meest populaire bordspel ter wereld.
Hasbro staat als HAS genoteerd aan de Nasdaq. Behalve het bijzonder populaire Monopoly heeft het ook bekende merken als Nerf, Playskool en Tonka in de portefeuille. Eigenaar van Hasbro is Alan G. Hassenfeld en bekende dochter van Hasbro is onder meer Wizards of the Coast.