Aandelen Hays kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Hays aandelen? Op deze pagina kan je direct Hays aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hays. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hays raadplegen. Hays is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HAS-L.

Waar kan je Hays aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hays kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hays?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hays. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hays?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hays? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hays is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hays.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Hays

Sterke punten:

  • Sterke positie in de werving- en selectiesector: Hays heeft een sterke positie in de werving- en selectiesector en een goede reputatie.
  • Goede financiële resultaten: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren goede financiële resultaten behaald, wat aantrekkelijk is voor beleggers.
  • Wereldwijd actief: Hays is wereldwijd actief en heeft een goed gespreide marktpositie.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de economische situatie: De werving- en selectiesector is afhankelijk van de economische situatie en de vraag naar personeel. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
  • Concurrentie: Hays heeft te maken met concurrentie van andere spelers in de werving- en selectiesector.
  • Valutarisico: Het bedrijf is actief in verschillende landen en heeft dus te maken met valutarisico’s.

Over Hays

Hays is een specialist op het gebied van werving en human resources. Het is in 33 verschillende landen actief en aandelen worden als HAS verhandeld op de beurs in Londen. Het is daarnaast een FTSE 250 component. Het hoofdkantoor van Hays vind je in het Engelse Londen.

Hays is actief vanaf 1867 en heeft in 3 Story Software een bekende dochter. Hays is specifiek actief in Continentaal Europa, het Vereniging Koninkrijk, Amerika en Azië-Pacific. Opvallend is de altijd redelijk gelijke werkbalans, de balans tussen tijdelijke en permanente aanwerving dus.

aandeel hays kopen

Wel of niet aandelen Hays kopen?

Ben je op zoek naar een interessante belegging en overweeg je om aandelen van Hays te kopen? In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van deze belegging.

Hays is een Brits bedrijf dat in 1968 werd opgericht en zich richt op werving en selectie van personeel voor verschillende sectoren, zoals finance, IT en engineering. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen.

Een groot voordeel van het kopen van aandelen van Hays is dat het bedrijf een sterke positie heeft in de werving- en selectiesector en een goede reputatie heeft. Bovendien heeft het bedrijf de afgelopen jaren goede financiële resultaten behaald, wat aantrekkelijk is voor beleggers.

Een nadeel van het investeren in Hays is dat de werving- en selectiesector afhankelijk is van de economische situatie en de vraag naar personeel. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf en dus op de waarde van de aandelen.

Al met al is het investeren in Hays een interessante optie voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele groei en goede financiële resultaten. Het is echter belangrijk om de ontwikkelingen binnen de werving- en selectiesector in de gaten te houden en regelmatig de prestaties van het bedrijf te evalueren om te bepalen of het nog steeds een goede belegging is.