Aandelen Hays kopen

Wil je beleggen in Hays aandelen? Op deze pagina kan je direct Hays aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hays. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hays raadplegen. Hays is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HAS-L.

Waar kan je Hays aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hays kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hays?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hays. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hays?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hays? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hays is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hays.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hays

Hays is een specialist op het gebied van werving en human resources. Het is in 33 verschillende landen actief en aandelen worden als HAS verhandeld op de beurs in Londen. Het is daarnaast een FTSE 250 component. Het hoofdkantoor van Hays vind je in het Engelse Londen.
Hays is actief vanaf 1867 en heeft in 3 Story Software een bekende dochter. Hays is specifiek actief in Continentaal Europa, het Vereniging Koninkrijk, Amerika en Azië-Pacific. Opvallend is de altijd redelijk gelijke werkbalans, de balans tussen tijdelijke en permanente aanwerving dus.