Aandelen HBAN kopen

Wil je beleggen in HBAN aandelen? Op deze pagina kan je direct HBAN aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HBAN. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HBAN raadplegen. HBAN is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HBAN.

Waar kan je HBAN aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HBAN kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HBAN?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HBAN. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HBAN?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HBAN? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf HBAN

HBAN staat voor Huntington Bankshares, een bankholding met het hoofdkantoor in Columbus. Het hoort bij de grootste banken van de Verenigde Staten en is een dochter van The Huntington National Bank, een bank met ruim 900 kantoren.
HBAN is de op een na grootste aanbieder van leningen voor de wat kleinere bedrijven. HBAN werd gesticht in 1866 en bouwde twaalf jaar later een eerste gebouw met vijf verdiepingen. Het bedrijf, dat lang onder leiding stond van Francis Huntington, is tegenwoordig ook actief in vastgoed en heeft bovendien naamrechten voor onder meer het Huntington Center in Toledo en is daarnaast ook bekend vanwege het langdurige sponsorschap van de Michigan State University.