Aandelen HCA Healthcare kopen

Wil je beleggen in HCA Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct HCA Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HCA Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HCA Healthcare raadplegen. HCA Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HCA.

Waar kan je HCA Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HCA Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HCA Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HCA Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HCA Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HCA Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf HCA Healthcare

HCA Healthcare is actief binnen de gezondheidszorg en dat met een nadrukkelijk winstoogmerk. Het begeeft zich op de auditmarkt waar het ondertussen als marktleider beschouwd mag worden. Het bedrijf levert hoogwaardige kwaliteitsproducten aan de paramedische sector. Het bedrijf werd gesticht in 1968. HCA staat overigens voor Health Care Auditing.
HCA Healthcare is een Fortune 500 bedrijf met hoofdkantoor in Nashville, Tennessee. Aandelen HCA Healthcare worden openbaar verhandeld als HCA op de New York Stock Exchange. HCA Healthcare is actief binnen 185 ziekenhuizen en 119 zorginstellingen. Dit in zowel de Verenigde Staten als in Canada.