Aandelen HD Supply kopen

Wil je beleggen in HD Supply aandelen? Op deze pagina kan je direct HD Supply aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HD Supply. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HD Supply raadplegen. HD Supply is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HDS.

Waar kan je HD Supply aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HD Supply kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HD Supply?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HD Supply. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HD Supply?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HD Supply? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over HD Supply

HD Supply is een Noord Amerikaans distributeur dat een zeer breed aanbod producten en diensten aan honderdduizenden professionele klanten in sectoren als onderhoud, reparatie en exploitatie, infrastructuur en energie en ook de speciale bouw. HD Supply doet dat vanaf zo’n zeshonderd locaties,
Het hoofdkantoor van HD Supply is gevestigd in Atlanta in Georgia. De aandelen staan als HDS genoteerd op de Nasdaq en het bedrijf is al actief vanaf het jaar 1974. Daarnaast is HD Supply ook een Russell 1000 component. HD Supply ging in 2013 naar de beurs waar de aandelen verhandeld werden op de Nasdaq Global Select Market.