Aandelen HD Supply kopen

Wil je beleggen in HD Supply aandelen? Op deze pagina kan je direct HD Supply aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HD Supply. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HD Supply raadplegen. HD Supply is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HDS.

Waar kan je HD Supply aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HD Supply kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HD Supply?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HD Supply. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HD Supply?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HD Supply? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse HD Supply

Sterke punten HD Supply

  • Solide reputatie: HD Supply heeft een sterke reputatie opgebouwd in de distributie van bouwmaterialen, onderhoudsproducten en industriële benodigdheden.
  • Breed klantenbestand: Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, waaronder bouw, nutsbedrijven en horeca, wat zorgt voor een stabiele bron van inkomsten.
  • Groeistrategieën: HD Supply heeft strategieën geïmplementeerd om te groeien en nieuwe kansen te benutten, wat kan leiden tot uitbreiding van marktaandeel en winstgevendheid.

Zwakke punten HD Supply

  • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De bouw- en onderhoudssector is gevoelig voor economische schommelingen, waardoor de vraag naar bouwprojecten kan variëren.
  • Concurrentie: HD Supply opereert in een competitieve markt met andere distributeurs van bouwmaterialen en industriële benodigdheden.
  • Risico van marktveranderingen: Veranderingen in regelgeving, technologie en klantvoorkeuren kunnen van invloed zijn op de vraag naar bepaalde producten en diensten van HD Supply.

Over HD Supply

HD Supply is een Noord Amerikaans distributeur dat een zeer breed aanbod producten en diensten aan honderdduizenden professionele klanten in sectoren als onderhoud, reparatie en exploitatie, infrastructuur en energie en ook de speciale bouw. HD Supply doet dat vanaf zo’n zeshonderd locaties,

Het hoofdkantoor van HD Supply is gevestigd in Atlanta in Georgia. De aandelen staan als HDS genoteerd op de Nasdaq en het bedrijf is al actief vanaf het jaar 1974. Daarnaast is HD Supply ook een Russell 1000 component. HD Supply ging in 2013 naar de beurs waar de aandelen verhandeld werden op de Nasdaq Global Select Market.

aandeel hd supply kopen

Wel of niet aandelen HD Supply kopen?

Denk je eraan om aandelen van HD Supply te kopen? Laten we eens kijken naar wat informatie die je kan helpen bij het maken van een beslissing. Maar voordat we beginnen, laten we even stilstaan bij wat HD Supply eigenlijk is.

HD Supply is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de distributie van bouwmaterialen, onderhoudsproducten en industriële benodigdheden. Ze bedienen klanten in verschillende sectoren, waaronder de bouw, nutsbedrijven en horeca.

Maar voordat je enthousiast wordt, is het belangrijk om enkele aspecten te overwegen. De bouw- en onderhoudssector kan afhankelijk zijn van economische omstandigheden en de vraag naar bouwprojecten. Het is essentieel om de marktomstandigheden en trends in de bouwsector te analyseren.

Aan de andere kant heeft HD Supply een solide reputatie opgebouwd en heeft het een breed klantenbestand. Ze hebben ook strategieën geïmplementeerd om te groeien en nieuwe kansen te benutten.

Als je vertrouwen hebt in de bouwsector en denkt dat HD Supply goed gepositioneerd is, kan het kopen van aandelen een interessante mogelijkheid zijn. Maar vergeet niet om je onderzoek te doen, de financiële prestaties van het bedrijf te bekijken en eventueel advies in te winnen bij een financieel adviseur.

Kortom, de keuze om aandelen van HD Supply te kopen is aan jou. Als je gelooft in de bouwindustrie en de groeimogelijkheden van dit bedrijf, kan het een spannende investering zijn. Maar wees verstandig en neem een weloverwogen beslissing. Veel succes met je beleggingen!