Aandelen Health Catalyst kopen

Wil je beleggen in Health Catalyst aandelen? Op deze pagina kan je direct Health Catalyst aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Health Catalyst. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Health Catalyst raadplegen. Health Catalyst is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HCAT.

Waar kan je Health Catalyst aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Health Catalyst kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Health Catalyst?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Health Catalyst. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Health Catalyst?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Health Catalyst? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Health Catalyst

Sterke punten Health Catalyst

 • Data-analyse en inzichten: Health Catalyst biedt geavanceerde data-analyse en inzichten aan de gezondheidszorgsector, waardoor zorginstellingen betere beslissingen kunnen nemen en de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren.
 • Gezondheidszorgervaring: Het bedrijf heeft diepgaande kennis en ervaring in de gezondheidszorg, waardoor het goed kan inspelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van de sector.
 • Robuust technologieplatform: Health Catalyst beschikt over een robuust technologieplatform dat zorgt voor gegevensintegratie, gegevensbeheer en analyse van gezondheidsgegevens.
 • Resultaatgerichte aanpak: Het bedrijf richt zich op het leveren van meetbare resultaten en waarde voor klanten, wat bijdraagt aan klanttevredenheid en langetermijnrelaties.
 • Groeiende markt: Health Catalyst opereert in een groeiende markt waarin de vraag naar gegevensgestuurde oplossingen en analytische mogelijkheden in de gezondheidszorg toeneemt.

Zwakke punten Health Catalyst

 • Intense concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve omgeving met andere spelers die vergelijkbare diensten en technologieën aanbieden in de gezondheidszorgsector.
 • Afhankelijkheid van klanten: Health Catalyst is afhankelijk van zorginstellingen als klanten, en de beslissingen en budgetten van deze instellingen kunnen de vraag naar de diensten van het bedrijf beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: De gezondheidszorgsector is onderhevig aan strenge regelgeving en nalevingsvereisten, waardoor Health Catalyst te maken heeft met regelgevingsrisico’s en complexe juridische aspecten.
 • Implementatie-uitdagingen: Het implementeren van data-analyseoplossingen in complexe zorgomgevingen kan uitdagingen met zich meebrengen, zoals integratie met bestaande systemen en acceptatie door zorgprofessionals.
 • Technologische veranderingen: De technologieën en tools voor data-analyse en gezondheidsinformatie evolueren snel, wat het belangrijk maakt voor Health Catalyst om bij te blijven en zich aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen.

Over Health Catalyst

In Salt Lake City in de staat Utah vind je het hoofdkwartier van Health Catalyst. Van de onderneming worden de aandelen via de naam HCAT verhandeld op de Nasdaq. Het bedrijf is actief vanaf 2008 en de meest bekende dochteronderneming is Able Health.

Health Catalyst levert data- en analysetechnologie én diensten aan zorgorganisaties hoofdzakelijk in eigen land, in de Verenigde Staten dus. Het bedrijf is actief met twee segmenten: in de eerste plaats met technologie en ook met professionele diensten. Dit doen ze met onder andere cloud gebaseerde gegevensplatforms.

aandeel health catalyst kopen

Wel of niet aandelen Health Catalyst kopen?

Ben je geïnteresseerd in het investeren in aandelen en vraag je je af of Health Catalyst een goede keuze is? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het kopen van aandelen in dit bedrijf.

Health Catalyst is een toonaangevend bedrijf dat geavanceerde data-analyse en inzichten aan de gezondheidszorgsector levert. Ze hebben een sterke reputatie en bieden robuuste technologieoplossingen die zorginstellingen helpen bij het nemen van betere beslissingen en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Een van de sterke punten van Health Catalyst is hun diepgaande kennis en ervaring in de gezondheidszorg. Ze begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van de sector, wat hen een voorsprong geeft. Bovendien opereert Health Catalyst in een groeiende markt, waar de vraag naar gegevensgestuurde oplossingen en analytische mogelijkheden steeds groter wordt.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Het bedrijf staat voor intense concurrentie en is afhankelijk van zorginstellingen als klanten. Bovendien brengt de gezondheidszorgsector strenge regelgevingsrisico’s met zich mee, en het implementeren van data-analyseoplossingen kan uitdagend zijn in complexe zorgomgevingen.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen in Health Catalyst te kopen af van je persoonlijke beleggingsdoelen, risicobereidheid en het begrijpen van de dynamiek van de gezondheidszorgsector. Het kan verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een investeringsbeslissing neemt.

Onthoud dat investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je investeert.