Aandelen Health Catalyst kopen

Wil je beleggen in Health Catalyst aandelen? Op deze pagina kan je direct Health Catalyst aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Health Catalyst. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Health Catalyst raadplegen. Health Catalyst is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HCAT.

Waar kan je Health Catalyst aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Health Catalyst kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Health Catalyst?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Health Catalyst. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Health Catalyst?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Health Catalyst? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Health Catalyst

In Salt Lake City in de staat Utah vind je het hoofdkwartier van Health Catalyst. Van de onderneming worden de aandelen via de naam HCAT verhandeld op de Nasdaq. Het bedrijf is actief vanaf 2008 en de meest bekende dochteronderneming is Able Health.
Health Catalyst levert data- en analysetechnologie én diensten aan zorgorganisaties hoofdzakelijk in eigen land, in de Verenigde Staten dus. Het bedrijf is actief met twee segmenten: in de eerste plaats met technologie en ook met professionele diensten. Dit doen ze met onder andere cloud gebaseerde gegevensplatforms.