Aandelen Healthpeak Properties kopen

Wil je beleggen in Healthpeak Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Healthpeak Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Healthpeak Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Healthpeak Properties raadplegen. Healthpeak Properties is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PEAK.

Waar kan je Healthpeak Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Healthpeak Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Healthpeak Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Healthpeak Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Healthpeak Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Healthpeak Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Healthpeak Properties

Healthpeak Properties is een zeer voorname investeringsmaatschappij in onroerend goed, onroerend goed dat nadrukkelijk in verband staat met de gezondheidszorg, met de huisvesting van senioren, biowetenschappen en medische kantoren.
Het hoofdkantoor van Healthpeak Properties bevindt zich in Irvine, Californië. De investeringsmaatschappij heeft ondertussen een belang in ruim zeshonderd panden. Het bedrijf werd geboren in 1985 toen twee ziekenhuizen voor acute zorg met daarbij 22 verpleeghuizen. Nog in hetzelfde jaar ging het de beurs op. Healthpeak Properties is component in de S&P 500 index. Het bedrijf onderging de afgelopen jaren enkele naamsveranderingen maar heet sinds 2019 weer gewoon Healthpeak Properties.