Aandelen HEICO kopen

Wil je beleggen in HEICO aandelen? Op deze pagina kan je direct HEICO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HEICO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HEICO raadplegen. HEICO is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HEI.

Waar kan je HEICO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HEICO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HEICO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HEICO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HEICO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HEICO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse HEICO

Sterke punten HEICO

 • Leidende positie in de luchtvaartindustrie: HEICO is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van componenten en subsystemen voor de luchtvaartindustrie. Het heeft een sterke positie in de markt en profiteert van de groeiende vraag naar vliegtuigonderdelen.
 • Diversificatie van klanten en markten: HEICO bedient een breed scala aan klanten in verschillende segmenten van de luchtvaartindustrie, waaronder commerciële luchtvaartmaatschappijen, defensiecontractanten en ruimtevaartbedrijven. Dit zorgt voor een diversificatie van inkomstenstromen.
 • Innovatieve producten en technologieën: HEICO investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de industrie. Dit stelt het bedrijf in staat om concurrentievoordeel te behouden en nieuwe marktkansen te benutten.
 • Solide financiële prestaties: HEICO heeft consistent sterke financiële resultaten behaald, met een stijgende omzet en winstgevendheid. Het bedrijf heeft een solide balans en genereert sterke kasstromen, wat bijdraagt aan de stabiliteit en groei op lange termijn.

Zwakke punten HEICO

 • Gevoeligheid voor de luchtvaartcyclus: Als leverancier van de luchtvaartindustrie is HEICO onderhevig aan de cyclische aard van de markt. Tijden van economische neergang of verminderde vraag naar vliegtuigen kunnen de vraag naar de producten van HEICO beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van klanten en contracten: HEICO is afhankelijk van een beperkt aantal grote klanten en langetermijncontracten. Verlies van een belangrijke klant of contract kan een negatieve invloed hebben op de omzet en winstgevendheid van het bedrijf.
 • Risico’s in de toeleveringsketen: HEICO is afhankelijk van een goed functionerende toeleveringsketen om tijdige levering van materialen en componenten te waarborgen. Eventuele verstoringen in de toeleveringsketen kunnen de productie beïnvloeden en de bedrijfsresultaten negatief beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als actief lid van de luchtvaartindustrie is HEICO onderworpen aan strenge regelgeving en certificeringsvereisten. Wijzigingen in regelgeving kunnen extra kosten met zich meebrengen en de bedrijfsactiviteiten beïnvloeden.

Over HEICO

Heico houdt zich nadrukkelijk en zeer intensief bezig met ruimtevaart en elektrische bedrijven en richt zich specifiek op de nichemarkt. Producten van Heico vind je onder meer terug in vliegtuigen, ruimtevaartuigen, defensiemateriaal, medische apparatuur en zeker ook in telecommunicatiesystemen.

De hoofdzetel van Heico vind je in Hollywood in de Amerikaanse staat Florida en de onderneming is al vanaf 1957 zeer actief. Seal Dynamics is een dochteronderneming en Heico is ook een Russell 1000 component geworden. Heico is echter vooral ’s werelds grootste onafhankelijke leverancier van FAA goedgekeurde vervangingsonderdelen voor vliegtuigen.

aandeel heico kopen

Wel of niet aandelen HEICO kopen?

HEICO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van onderdelen en systemen voor de luchtvaart- en defensie-industrie. Het is begrijpelijk dat je je afvraagt of het kopen van aandelen in HEICO een goede investeringsbeslissing is. Hoewel ik geen financieel adviseur ben, kan ik je enkele overwegingen geven om te helpen bij je besluit.

Een van de sterke punten van HEICO is de solide positie in de luchtvaartindustrie. Het bedrijf heeft een goede reputatie en langdurige relaties met toonaangevende spelers in de sector. Bovendien heeft HEICO een stabiele inkomstenstroom en profiteert het van de groeiende vraag naar luchtvaart- en defensieproducten.

Aan de andere kant moet je ook rekening houden met enkele potentiële zwakke punten. De luchtvaartindustrie kan cyclisch zijn en onderhevig aan economische schommelingen. Dit kan invloed hebben op de vraag naar de producten van HEICO. Bovendien is er concurrentie in de sector, wat druk kan uitoefenen op de winstmarges van het bedrijf.

Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je besluit aandelen HEICO te kopen. Het is ook verstandig om je beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid te overwegen. Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst.