Aandelen HEICO kopen

Wil je beleggen in HEICO aandelen? Op deze pagina kan je direct HEICO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HEICO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HEICO raadplegen. HEICO is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HEI.

Waar kan je HEICO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HEICO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HEICO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HEICO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HEICO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HEICO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over HEICO

Heico houdt zich nadrukkelijk en zeer intensief bezig met ruimtevaart en elektrische bedrijven en richt zich specifiek op de nichemarkt. Producten van Heico vind je onder meer terug in vliegtuigen, ruimtevaartuigen, defensiemateriaal, medische apparatuur en zeker ook in telecommunicatiesystemen.
De hoofdzetel van Heico vind je in Hollywood in de Amerikaanse staat Florida en de onderneming is al vanaf 1957 zeer actief. Seal Dynamics is een dochteronderneming en Heico is ook een Russell 1000 component geworden. Heico is echter vooral ’s werelds grootste onafhankelijke leverancier van FAA goedgekeurde vervangingsonderdelen voor vliegtuigen.