Aandelen HeidelbergCement kopen

Wil je beleggen in HeidelbergCement aandelen? Op deze pagina kan je direct HeidelbergCement aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HeidelbergCement. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HeidelbergCement raadplegen. HeidelbergCement is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HEI.DE.

Waar kan je HeidelbergCement aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HeidelbergCement kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HeidelbergCement?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HeidelbergCement. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HeidelbergCement?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HeidelbergCement? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in HeidelbergCement is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in HeidelbergCement.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Heidelberg Cement

Heidelberg Cement geldt als een groot bouwstoffen concern dat met het hoofdkwartier is gevestigd in – niet verrassend- Heidelberg.  Heidelberg Cement geldt als de op drie na grootste producent van cement, en dat wereldwijd. Aandelen van de onderneming worden als HEI verhandeld op de Deutsche Börse.
Heidelberg is opgericht in 1874. Het heeft ondertussen 2300 locaties in veertig landen. Het bedrijf ontstond bijzonder genoeg in een molen, een molen waar voorheen een bierbrouwerij gevestigd was. De molen werd omgebouwd tot de eerste cementfabriek. Heidelberg Cement staat sinds 2010 op de DAX.