Aandelen Helmerich & Payne kopen

Wil je beleggen in Helmerich & Payne aandelen? Op deze pagina kan je direct Helmerich & Payne aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Helmerich & Payne. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Helmerich & Payne raadplegen. Helmerich & Payne is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HP.

Waar kan je Helmerich & Payne aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Helmerich & Payne kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Helmerich & Payne?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Helmerich & Payne. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Helmerich & Payne?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Helmerich & Payne? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Helmerich & Payne

Helmerich & Payne houdt zich met name bezig met het boren naar olie- en gasbronnen en biedt aanverwante diensten aan verschillende aardolieconcerns die zich bezighouden met de exploratie en productie van olie en gas. Je vindt het hoofdkwartier van de onderneming in Tusla, Oklahoma.
Helmerich & Payne is wereldwijd actief en de aandelen worden openbaar verhandeld aan de New York Stock Exchange onder de naam HP. In de praktijk boort Helmerich & Payne in de zogenaamde onconventionele schalieformaties zoals bijvoorbeeld in North Dakota en het Permian Basin.