Aandelen Helvetia kopen

Wil je beleggen in Helvetia aandelen? Op deze pagina kan je direct Helvetia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Helvetia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Helvetia raadplegen. Helvetia is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HELN.VX.

Waar kan je Helvetia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Helvetia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Helvetia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Helvetia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Helvetia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Helvetia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Helvetia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Helvetia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Helvetia

Helvetia is een Zwitserse verzekeraar die wereldwijd actief is. Vanaf het jaar 1996 is het gestructureerd als een holding. In Sant Gallen staat het hoofdkantoor en de aandelen worden op de Swiss Exchange genoteerd met de aanduiding HELN.
Met MoneyPark AG heeft het een bekende dochteronderneming. Helvetia is allesbehalve alleen actief in Zwitserland, want het heeft ook activiteiten in onder meer Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en in Latijns-Amerika en ook in Azië. In alles is Helvetia een bijzondere verzekeraar, een bedrijf dat maatwerk biedt als het gaat om herverzekering.