Aandelen Henkel kopen

Wil je beleggen in Henkel aandelen? Op deze pagina kan je direct Henkel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Henkel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Henkel raadplegen. Henkel is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HEN3.DE.

Waar kan je Henkel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Henkel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Henkel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Henkel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Henkel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Henkel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Henkel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Henkel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Henkel

Henkel is een Duitse multinational die is opgericht in 1876. De aandelen van Henkel staan op de Deutsche Borse verhandeld onder de aanduiding HEN3. De hoofdzetel van Henkel staat in Düsseldorf en oprichter van de onderneming is Fritz Henkel. Overigens werd de onderneming in Aken opgericht.
Henkel is actief op drie onderdelen: wasmiddelen en detergenten, cosmetica en hygiëne en kleefstoffen en lijmen. Henkel voert in dat kader verschillende topmerken zoals bijvoorbeeld Persil, Silan, Pritt, Pattex, Fa en Schwarzkopf. Henkel maakt ook onderdeel uit van de DAX-index.  De divisie lijmen en kleefstoffen zorgen voor het grootste deel van de omzet.