Aandelen Herbalife Nutrition kope: analyse & koers

Wil je beleggen in Herbalife Nutrition aandelen? Op deze pagina kan je direct Herbalife Nutrition aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Herbalife Nutrition. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Herbalife Nutrition raadplegen. Herbalife Nutrition is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HLF.

Waar kan je Herbalife Nutrition aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Herbalife Nutrition kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Herbalife Nutrition?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Herbalife Nutrition. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Herbalife Nutrition?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Herbalife Nutrition? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Herbalife Nutrition

Sterke punten:

  • Wereldwijd merk: Herbalife is een bekend merk in de voedingssupplementenindustrie en heeft een wereldwijd bereik met aanwezigheid in meer dan 90 landen.
  • Productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder voedingssupplementen, gewichtsbeheersingsproducten en persoonlijke verzorgingsproducten, waardoor het de klanten een uitgebreide keuze biedt.
  • Diversificatie van inkomsten: Herbalife genereert inkomsten uit verschillende bronnen, waaronder directe verkoop, online verkoop en franchiseactiviteiten, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van een enkele bron van inkomsten.

Zwakke punten:

  • Reputatieproblemen: Het bedrijf heeft te maken gehad met beschuldigingen van illegale piramidespelen en misleidende marketingpraktijken, waardoor het zijn reputatie heeft geschaad.
  • Afhankelijkheid van distributeurs: Herbalife is afhankelijk van zijn distributeurs voor de verkoop van producten, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor de prestaties van individuele distributeurs en veranderingen in de distributiestrategie.
  • Regelgevingsrisico’s: De voedingssupplementenindustrie staat onder toezicht van regelgevende instanties, en Herbalife kan worden blootgesteld aan boetes of schadeclaims als gevolg van schendingen van de regelgeving.

Over Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition is specialist in voedingsproducten. Daarbij legt het de focus op gewichtsverlies, sport, ontbijten en gezond ouder worden. Herbalife staat bekend om de multi-level marketing methoden die het via ontzettend veel distributeurs toepast. 

Oprichter van Herbalife Nutrition is Mark Hughes. Hij deed dat in 1980 in Los Angeles. Herbalife is ook in ons land bekend en heeft in Herbalife International India Private.  De aandelen van Herbalife worden openbaar verhandeld als HLF op de New York Stock Exchange. Rich Goudis is overigens de eigenaar van het bedrijf. 

aandeel herbalife nutrition kopen

Wel of niet aandelen Herbalife Nutrition kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om te kopen, is Herbalife Nutrition misschien een optie waar je over nadenkt. Maar voordat je een beslissing neemt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Herbalife Nutrition is een bedrijf dat zich richt op voedingssupplementen en maaltijdvervangers. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 4,5 miljoen distributeurs en heeft een sterke aanwezigheid in meer dan 90 landen. Dit betekent dat het bedrijf veel potentie heeft voor groei en succes op de lange termijn.

Aan de andere kant is Herbalife Nutrition een controversieel bedrijf vanwege beschuldigingen van een piramidespel in het verleden. Het bedrijf heeft echter de aantijgingen ontkend en heeft zichzelf opnieuw gepositioneerd als een bedrijf dat zich richt op gezonde voeding en levensstijl.

Als je besluit om aandelen van Herbalife Nutrition te kopen, moet je je bewust zijn van de risico’s. Net als bij elk ander bedrijf zijn er geen garanties voor succes en is er altijd een risico dat de aandelen in waarde zullen dalen.

In het algemeen is het kopen van aandelen een persoonlijke beslissing die afhangt van je financiële doelen, risicobereidheid en kennis van de markt. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Herbalife Nutrition, zorg er dan voor dat je je onderzoek doet en raadpleeg een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.