Aandelen Hertz kopen

Wil je beleggen in Hertz aandelen? Op deze pagina kan je direct Hertz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hertz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hertz raadplegen. Hertz is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HTZ.

Waar kan je Hertz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hertz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hertz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hertz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hertz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hertz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Hertz

Hertz is een internationaal actief bedrijf dat zich met name bezighoudt met de verhuur van auto’s. Hertz is al actief sinds 1918 en werd ooit opgericht door Walter L. Jacobs. In 1923 werd zijn bedrijf echter al overgenomen door John T. Hertz.
Momenteel geldt Hertz als de grootste verhuurorganisatie van voertuigen ter wereld. Het heeft vestigingen in ruim 150 verschillende landen en is wereldwijd gevestigd op 8100 verschillende locaties. Aandelen Hertz worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als HRI.Hertz heeft in Hertz Global Holdings de moedermaatschappij.