Aandelen Hess kopen

Wil je beleggen in Hess aandelen? Op deze pagina kan je direct Hess aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hess. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hess raadplegen. Hess is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HES.

Waar kan je Hess aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hess kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hess?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hess. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hess?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hess? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Hess

De Hess Corporation is een Amerikaans maar wereldwijd werkend en onafhankelijk energiebedrijf dat zich bezighoudt met de exploratie en de productie van ruwe olie en aardgas.
Het bedrijf is ontstaan toen Hess Oil and Chemical fuseerde, we spreken dan van het jaar 1968. Vervolgens stond het bedrijf lange tijd onder leiding van Leon Hess. Hess mag zonder twijfel een toonaangevend energiebedrijf genoemd worden en is zeker leider in diepwaterboringen. De onderneming houdt nadrukkelijk rekening met het milieu en geldt in alles als een zeer betrouwbare energiepartner. Zo helpt Hess de ontwikkeling van plantwaardige koolstof afvang te versnellen.