Aandelen Hewlett Packard kopen

Wil je beleggen in Hewlett Packard aandelen? Op deze pagina kan je direct Hewlett Packard aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hewlett Packard. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hewlett Packard raadplegen. Hewlett Packard is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HPE.

Waar kan je Hewlett Packard aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hewlett Packard kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hewlett Packard?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hewlett Packard. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hewlett Packard?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hewlett Packard? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hewlett Packard

Hewlett Packard is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven van tenminste de Verenigde Staten en biedt al jarenlang zo rond de 300.000 mensen een baan. Hewlett Packard geniet wereldwijde bekendheid vanwege de productie van soft- en hardware, diensten en elektronica.
Hewlett Packard hoort bij de top 3 van computerleveranciers en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als HPQ. De hoofdzetel van HP vind je in Palo Alto, ook de plek waar de onderneming in 1939 opgericht werd. Oprichters van Hewlett Packard waren – hoe kan het ook anders- David Packard en William Hewlett.