Aandelen Hexagon kopen

Wil je beleggen in Hexagon aandelen? Op deze pagina kan je direct Hexagon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hexagon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hexagon raadplegen. Hexagon is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HEXA-B.ST.

Waar kan je Hexagon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hexagon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hexagon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hexagon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hexagon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hexagon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hexagon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hexagon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hexagon

Hexagon is een bekende Zweedse technologiegroep. De onderneming is grot geworden in precisiemeettechnologie. De onderneming bestaat uit drie verschillende takken: Geospatial Measuring, Industrial Metrology en Technologies. De aandelen worden verhandeld onder de aanduiding HEXA-B op de beurs van Stockholm, zoals het hoofdkwartier ook nog steeds in dezelfde stad gevestigd is.
Hexagon is opgericht in 1992 in Stockholm. De bekende dochterondernemingen van Hexagon zijn Intergraph, Hexagon Geospatial. Het bedrijf nam de afgelopen jaren tal van bedrijven over. De laatste grote aankoop was die van MSC Software. Dat is echter wel alweer enige jaren geleden.