Aandelen Hexcel kopen

Wil je beleggen in Hexcel aandelen? Op deze pagina kan je direct Hexcel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hexcel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hexcel raadplegen. Hexcel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HXL.

Waar kan je Hexcel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hexcel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hexcel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hexcel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hexcel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hexcel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hexcel

Hexcel is een openbaar bedrijf voor met name industriele materialen. Je vindt het zenuwcentrum van de onderneming in Stamford, Connecticut. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als HXL. Hexcel is sinds 1948 als onderneming actief.
ARC Technologies is een bekende dochteronderneming van Hexcel en wat het openbare bedrijf in de kern doet is het maken van zogenaamde structurele materialen in de vorm van onder meer koolstofvezel, honingraat en kleefstoffen. Het bedrijf is ooit uit een fusie met de tot dat moment bekende Californie Reinforced Plastics tot stand gekomen.