Aandelen HIG kopen

Wil je beleggen in HIG aandelen? Op deze pagina kan je direct HIG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HIG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HIG raadplegen. HIG is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HIG.

Waar kan je HIG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HIG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HIG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HIG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HIG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HIG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf HIG

HIG staat voor Hartford Financial Services Group en wordt als HIG verhandeld op de New York Stock Exchange. De investeringsmaatschappij staat in de Fortune 500 en telkens wordt de winst van het bedrijf verdeeld tussen vastgoed- en ongevallen activiteiten, groepsvoordelen en onderlinge fondsen.
HIG werd al in 1810 opgericht toen een aantal kooplieden met werkkapitaal (naar verluidt ongeveer 10.000 dollar) het bedrijf Hartford oprichtten. Ondertussen en ruim twee eeuwen verder is de onderneming een S&P 500 component en een van de betere verzekerings en beleggingsfondsen. De aangeboden verzekeringen zijn onder meer autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.