Aandelen Hikma Pharmaceuticals kopen

Wil je beleggen in Hikma Pharmaceuticals aandelen? Op deze pagina kan je direct Hikma Pharmaceuticals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hikma Pharmaceuticals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hikma Pharmaceuticals raadplegen. Hikma Pharmaceuticals is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HIK-L.

Waar kan je Hikma Pharmaceuticals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hikma Pharmaceuticals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hikma Pharmaceuticals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hikma Pharmaceuticals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hikma Pharmaceuticals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hikma Pharmaceuticals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hikma Pharmaceuticals is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hikma Pharmaceuticals.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hikma Pharmaceuticals

Hikma Pharmaceuticals is een farmaceutisch bedrijf met Londen als vestigingsplaats. De onderneming maakt generieke geneesmiddelen zonder merknaam en ook farmaceutische producten zonder een vergunning. In 1978 werd het bedrijf opgericht. Dat gebeurde in Amman in Jordanië.
Oprichter van Hikma Pharmaceuticals was Samih Darwazah. De aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld onder de naam HIK. Bekende dochterondernemingen zijn Promopharm en Bedford Laboratories. Hikma was het eerste Arabische bedrijf ooit dat farmaceutische producten naar de Verenigde Staten exporteerde. De onderneming meldde zich overigens in 2005 voor het eerst op de beurs.