Aandelen Hilton kopen

Wil je beleggen in Hilton aandelen? Op deze pagina kan je direct Hilton aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hilton. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hilton raadplegen. Hilton is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HLT.

Waar kan je Hilton aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hilton kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hilton?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hilton. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hilton?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hilton? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hilton

Hilton staat officieel bekend als Hilton Hotels en Resorts. De onderneming werd opgericht in 1919 door niemand minder dan Conrad Hilton. Eigenaar is Hilton Worldwide en het hoofdkantoor van de hotelgigant vind je in Beverly Hills in Californië.
De hotels zijn deels in eigendom, kunnen worden beheerd door de hotelketen of op franchise basis beheerd worden. Hilton heeft zo’n 586 hotels die het keurig verdeeld heeft over 78 verschillende landen in zes continenten. Hilton is oorspronkelijk een hotelketen voor de zakelijke reizigers. Het succesverhaal van Hilton begon zoals gezegd in 1919, toen Conrad Hilton het Mobley Hotel kocht.