Aandelen Himax Technologies kopen

Wil je beleggen in Himax Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Himax Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Himax Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Himax Technologies raadplegen. Himax Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HIMX.

Waar kan je Himax Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Himax Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Himax Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Himax Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Himax Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Himax Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Himax Technologies

Himax geldt als toonaangevend als het gaat om het maken en leveren van halfgeleiders. Het hoofdkwartier van deze onderneming is gevestigd in Tainon City in Taiwan. Himax Technologies is nog een jong bedrijf, het zag pas het levenslicht in 2001. De onderneming staat op de Nasdaq genoteerd als HIMX.
Himax is marktleider als het gaat om display drivers, IC’s en tijdcontrollers. Je vindt producten van Himax Technologies terug in onder meer televisies, laptops, tablets en camera’s. Himax is daarnaast ook specialist op het gebied van het ontwerpen en leveren van controllers voor touch sensor displays.