Aandelen Hiscox kopen

Wil je beleggen in Hiscox aandelen? Op deze pagina kan je direct Hiscox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hiscox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hiscox raadplegen. Hiscox is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HSX-L.

Waar kan je Hiscox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hiscox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Hiscox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hiscox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hiscox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hiscox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hiscox

Het bedrijf dat luistert naar de naam Hiscox is een in Bermuda gevestigde verzekeringsmaatschappij die met de aandelen genoteerd staat aan de London Stock Exchange onder de aanduiding NSX. In Hamilton op Bermuda staat het hoofdkwartier van het in 1901 opgerichte bedrijf. In Applewell Ltd en met Hiscox Inc heeft het bedrijf twee bekende dochterondernemingen. 
Hiscox is gespecialiseerd in niche gebieden van de markt. Zo biedt het onder meer eigendoms- en slachtoffer verzekeringen aan. Deze verzekeringen zijn gericht op bedrijven en op particulieren met een goed gevulde portemonnee.