Aandelen Hitachi kopen

Wil je beleggen in Hitachi aandelen? Op deze pagina kan je direct Hitachi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hitachi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hitachi raadplegen. Hitachi is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6501.TY.

Waar kan je Hitachi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hitachi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hitachi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hitachi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hitachi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hitachi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hitachi

Hitachi is een Japans concern dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Tokio. Hitachi heeft meer dan duizend bedrijfsonderdelen en oprichter is Namichei Odara, die het bedrijf in 1910 begon. Bekende dochteronderneming is Hitachi Construction Machinery. In de beginjaren was Hitachi een zaak in elektronica onderdelen.
Hitachi is momenteel actief in de information & telecommunicatie systemen, sociale infrastructuren, elektrische systemen, in de elektronica uiteraard, de industriële machines en de telecommunicatie. Ook biedt het de beste infosystemen. In Nederland heeft het twee vestigingen: een in Oosterhout en een in de hoofdstad Amsterdam.