Aandelen HK & China Gas kopen

Wil je beleggen in HK & China Gas aandelen? Op deze pagina kan je direct HK & China Gas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HK & China Gas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HK & China Gas raadplegen. HK & China Gas is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0003.HK.

Waar kan je HK & China Gas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HK & China Gas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HK & China Gas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HK & China Gas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HK & China Gas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HK & China Gas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in HK & China Gas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in HK & China Gas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over HK & China Gas

The Hong Kong and China Gas Company doet vooral zaken als Towngas, Het is ook meteen de enige leverancier van stadsgas in Hong Kong. Het bedrijf kent een zeer rijke geschiedenis, want in 1862 werd het bedrijf al opgericht. HK & China Gas geldt als een van de oudste beursgenoteerde bedrijven in Hongkong.
 
De aandelen van het bedrijf staan genoteerd als 0003 op de beurs in Hong Kong de plek waar ook de hoofdzetel van de onderneming is gevestigd,  Towngas China en Towngas Telecom zijn bekende dochters van het bedrijf.