Aandelen HKEx kopen

Wil je beleggen in HKEx aandelen? Op deze pagina kan je direct HKEx aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HKEx. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HKEx raadplegen. HKEx is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0388.HK.

Waar kan je HKEx aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HKEx kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HKEx?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HKEx. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HKEx?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HKEx? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in HKEx is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in HKEx.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over HKEx

HKEx staat voor de Hong Kong Stock Exchange en is dus de effectenbeurs in Hong Kong. Beheerder van het bedrijf is Hong Kong Exchange & Clearing. HKEx is met het hoofdkantoor gevestigd in Central Hong Kong. Er wordt gewerkt met de Hongkongse dollar overigens.
 
Het bedrijf werd in 1891 opgericht en heette pas vanaf 1914 Hong Kong Stock Exchange. Chinezen mochten nog geen lid worden en richtten daarom Hongkong Stock Brokers Association op. Na de Tweede Wereldoorlog gingen deze beide organiaties samen en was HKEx dus een feit.