Aandelen Hochtief kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Hochtief aandelen? Op deze pagina kan je direct Hochtief aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hochtief. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hochtief raadplegen. Hochtief is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HOT.DE.

Waar kan je Hochtief aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hochtief kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Hochtief?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hochtief. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hochtief?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hochtief? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hochtief is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Hochtief.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Hochtief

Sterke punten:

 • Internationale aanwezigheid: Hochtief is actief in meerdere landen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.
 • Diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende sectoren, zoals bouw, concessies en dienstverlening, wat zorgt voor een goede spreiding van het risico.
 • Technologische innovatie: Hochtief investeert in nieuwe technologieën om efficiënter te kunnen werken en kosten te besparen.
 • Sterk track record: Hochtief heeft een bewezen staat van dienst en heeft in het verleden succesvolle projecten afgerond.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de bouwsector: Hochtief is sterk afhankelijk van de bouwsector en heeft te maken met fluctuaties in de markt en de economie.
 • Hoog risico: De bouwsector brengt inherent hogere risico’s met zich mee, zoals vertragingen, kostenoverschrijdingen en faillissementen van leveranciers.
 • Concurrentie: De bouwsector is zeer competitief en er zijn veel andere grote spelers op de markt.
 • Regelgeving: De bouwsector is sterk gereguleerd en het naleven van wet- en regelgeving kan kostenverhogend werken.

Over Hochtief

Hochtief is een zeer bekend en succesvol constructiebedrijf en daarnaast een bouwconcern, dat specifiek actief is de bouw publieke infrastructuur, grote bouwprojecten en dienstverlening. Het bedrijf geldt als een toonaangevende mondiale bouwbedrijf dat in tal van projecten actief is en dat in alle landen ter wereld.

Het hoofdkantor van Hochtief is gevestigd in het Duitse Essen.de aandelen worden op de Deutsche Börse verhandeld als HOT.  Grupo ACS is het moederbedrijf en de onderneming werd in 1870 in Frankfurter am Main gesticht en bleek meteen vanaf acquit af een schot in de roos.

aandeel hochtief kopen

Wel of niet aandelen Hochtief kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de bouwindustrie, dan is het misschien de moeite waard om aandelen van Hochtief te overwegen. Hochtief is een Duits bouwbedrijf dat al meer dan 140 jaar bestaat en wereldwijd actief is.

Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het gebied van infrastructuur en bouwprojecten. Het heeft een aantal grote projecten voltooid, waaronder de bouw van de Sydney Harbour Bridge in Australië en de herontwikkeling van het World Trade Center-gebied in New York City.

Hoewel Hochtief een solide bedrijf is met een lange geschiedenis van succesvolle projecten, moet je ook rekening houden met enkele risico’s. De bouwindustrie is gevoelig voor economische schommelingen en Hochtief is afhankelijk van overheidscontracten voor een groot deel van zijn werk. Als de economie achteruitgaat of als er minder overheidscontracten beschikbaar zijn, kan dit invloed hebben op de prestaties van het bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Hochtief, is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de risico’s en potentiële beloningen. Het is altijd een goed idee om een professionele financieel adviseur te raadplegen voordat je besluit om te investeren in aandelen van welk bedrijf dan ook.