Aandelen Hochtief kopen

Wil je beleggen in Hochtief aandelen? Op deze pagina kan je direct Hochtief aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hochtief. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hochtief raadplegen. Hochtief is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HOT.DE.

Waar kan je Hochtief aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hochtief kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hochtief?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hochtief. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hochtief?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hochtief? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hochtief is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hochtief.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hochtief

Hochtief is een zeer bekend en succesvol constructiebedrijf en daarnaast een bouwconcern, dat specifiek actief is de bouw publieke infrastructuur, grote bouwprojecten en dienstverlening. Het bedrijf geldt als een toonaangevende mondiale bouwbedrijf dat in tal van projecten actief is en dat in alle landen ter wereld.
Het hoofdkantor van Hochtief is gevestigd in het Duitse Essen.de aandelen worden op de Deutsche Börse verhandeld als HOT.  Grupo ACS is het moederbedrijf en de onderneming werd in 1870 in Frankfurter am Main gesticht en bleek meteen vanaf acquit af een schot in de roos.