Aandelen HollyFrontier kopen

Wil je beleggen in HollyFrontier aandelen? Op deze pagina kan je direct HollyFrontier aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HollyFrontier. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HollyFrontier raadplegen. HollyFrontier is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HFC.

Waar kan je HollyFrontier aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HollyFrontier kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HollyFrontier?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HollyFrontier. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HollyFrontier?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HollyFrontier? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf HollyFrontier

HollyFrontier is een Fortune 500 bedrijf dat gevestigd is in Dallas. Het is een petroleum raffinaderij en het distribueert bovendien ook aardolieproducten van benzine tot petroleum. Ook staat het bekend om de op petroleum gebaseerde smeermiddelen en wassen.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van de onderneming openbaar verhandeld als HFC. Hoofdkantoor van HollyFrontier is gevestigd in Dallas, Texas. De onderneming is een S&P component en het bedrijf werd in 1947 opgericht. Met Holly Energy Partners heeft het een bekende dochteronderneming. De activiteiten vinden met name plaats in Kansas, New Mexico, Oklahoma, Utah en Wyoming.