Aandelen Holmen kopen

Wil je beleggen in Holmen aandelen? Op deze pagina kan je direct Holmen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Holmen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Holmen raadplegen. Holmen is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HOLM-B.ST.

Waar kan je Holmen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Holmen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Holmen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Holmen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Holmen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Holmen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Holmen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Holmen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Holmen

Holmen is een bedrijf dat zeer actief is in de bosbouw en de pulp- en papierindustrie. Het produceert onder meer producten als karton voor de consumentenverpakkingen, grafische toepassingen, drukpapier voor tijdschriften maar ook supplementen, direct mail, directories, kranten en boeken.
De aandelen van Holmen staan genoteerd aan de beurs op Stockholm als HOLM-B. De hoofdzetel van Holmen vind je in de Zweedse hoofdstad Stockholm, de aandelen van het bedrijf worden eveneens op Nasdaq Stockholm verhandeld, nu als HOLM-A. In Iggesund Paperboard heeft het een van de meest bekende dochterondernemingen.