Aandelen Hologic kopen

Wil je beleggen in Hologic aandelen? Op deze pagina kan je direct Hologic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hologic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hologic raadplegen. Hologic is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HOLX.

Waar kan je Hologic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hologic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hologic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hologic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hologic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hologic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Hologic

Hologic is een medisch technologiebedrijf dat zich specifiek richt op gezondheid van vrouwen. Zo verkoopt het medische apparaten voor diagnostiek, chirurgie en medische beeldvorming. Het bedrijf kwam in opspraak toen Carl Icahn een belang van 12,5 procent in de onderneming bekend maakte en het bedrijf vervolgens een gifpil introduceerde, dit om vijandige overnames te voorkomen.
Hij was tot dat moment bekend als zeer activistische investeerder. De onderneming is genoteerd als HOLX op de Nasdaq. Het hoofdkwartier is gevestigd in Marlborough, Massachusetts. Hologic is opgericht in 1985 en mag zich van de overheid richten op het testen van een geneesmiddel tegen het coronavirus.