Aandelen Home Depot kopen

Wil je beleggen in Home Depot aandelen? Op deze pagina kan je direct Home Depot aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Home Depot. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Home Depot raadplegen. Home Depot is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HD.

Waar kan je Home Depot aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Home Depot kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Home Depot?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Home Depot. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Home Depot?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Home Depot? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Home Depot

In 1978 werd The Home Depot gesticht, een bouwmarkt voor particulieren die je zou kunnen omschrijven als een superstore voor thuisverbetering. In de volgens een vast stramien ingerichte bouwmarkten worden gereedschappen en bouwproducten verkocht.
De grootformaat winkels vind je door heel Amerika, in alle provincies in Canada en in de 31 staten van het federale district in Mexico. Na de lancering van het idee door vier heren volgde in 1979 de opening van de eerste twee winkels. Onder The Home Depot valt ook The Home Depot Pro en behalve een veelvoud aan bijna identieke winkels verdeeld over het land heeft The Home Depot ook nog eens negentig distributiecentra in Amerika. Van daaruit worden de tweeduizend winkels van voorraad voorzien.