Aandelen Homeserve kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Homeserve aandelen? Op deze pagina kan je direct Homeserve aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Homeserve. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Homeserve raadplegen. Homeserve is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HSV-L.

Waar kan je Homeserve aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Homeserve kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Homeserve?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Homeserve. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Homeserve?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Homeserve? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Homeserve is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Homeserve.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Homeserve

Sterke punten

 • Stabiele inkomstenbronnen: Homeserve heeft een divers klantenbestand en biedt verschillende diensten aan, waardoor het bedrijf stabiele inkomstenbronnen heeft.
 • Succesvolle internationale expansie: Het bedrijf heeft een succesvolle expansiestrategie geïmplementeerd, waardoor het nu actief is in zeven landen buiten het Verenigd Koninkrijk.
 • Focus op klanttevredenheid: Homeserve streeft naar hoge klanttevredenheid door middel van effectieve klantenservice en snelle afhandeling van problemen.
 • Gerichte marketing: Homeserve richt zich op gerichte marketing, waardoor het bedrijf effectief nieuwe klanten kan aantrekken en bestaande klanten kan behouden.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Homeserve opereert in een concurrerende markt en kan te maken krijgen met prijsdruk en verlies van marktaandeel.
 • Risico’s verbonden aan internationale expansie: De internationale expansie van het bedrijf brengt ook risico’s met zich mee, zoals politieke instabiliteit en verschillende regelgevingen in elk land.
 • Afhankelijk van partners: Homeserve werkt samen met partners om sommige diensten aan te bieden, wat betekent dat het bedrijf afhankelijk is van hun prestaties en beslissingen.

Over Homeserve

Homeserve is een multinational die bekend is geworden vanwege noodreparaties en het aanbrengen van verbeteringen aan huizen. Het hoofdkwartier van de onderneming is gevestigd in Walsall in Engeland. De onderneming zag in 1993 het levenslicht en aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld als HSV. Voorts is het een FTSE 250 component.

Oprichter van het bedrijf was Richard Harpin en HomeServe USA Corp en Domeo SAS zijn de meest bekende dochterondernemingen van Harpin’s onderneming. Homeserve is met name actief in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Frankrijk, Canada, Japan en Spanje.

aandeel homeserve kopen

Wel of niet aandelen Homeserve kopen?

Ben je van plan om aandelen van Homeserve te kopen? Dan is het verstandig om te kijken naar de sterke en zwakke punten van dit bedrijf.

Een groot voordeel van Homeserve is hun stabiele inkomstenbronnen en succesvolle internationale expansie. Het bedrijf heeft een divers klantenbestand en biedt verschillende diensten aan, waardoor het een stabiele basis heeft. Daarnaast heeft Homeserve een succesvolle expansiestrategie geïmplementeerd, waardoor het nu actief is in zeven landen buiten het Verenigd Koninkrijk.

Echter, er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Homeserve. Zo opereert het bedrijf in een concurrerende markt en kan het te maken krijgen met prijsdruk en verlies van marktaandeel. Daarnaast brengt de internationale expansie van het bedrijf risico’s met zich mee, zoals politieke instabiliteit en verschillende regelgevingen in elk land.

Over het algemeen lijkt Homeserve een solide bedrijf met een sterke basis en een goede strategie voor groei. Maar net als bij elke investering, is het belangrijk om de risico’s af te wegen tegen de voordelen voordat je aandelen koopt.