Aandelen Honda (Japan) kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Honda (Japan) aandelen? Op deze pagina kan je direct Honda (Japan) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Honda (Japan). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Honda (Japan) raadplegen. Honda (Japan) is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7267.TY.

Waar kan je Honda (Japan) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Honda (Japan) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Honda (Japan)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Honda (Japan). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Honda (Japan)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Honda (Japan)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse van Honda (Japan) aandelen

Sterke punten:

 • Wereldwijde aanwezigheid: Honda is een wereldwijd bekend merk met een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s en landen.
 • Diversificatie van producten: Honda biedt een breed scala aan producten, waaronder auto’s, motorfietsen, tuinmachines en elektrische generatoren, waardoor het minder afhankelijk is van een enkel product.
 • Focus op innovatie: Honda heeft een sterke focus op innovatie en investeert zwaar in onderzoek en ontwikkeling om concurrentievoordeel te behouden.
 • Financiële stabiliteit: Honda heeft een solide financiële positie met sterke financiële ratios en weinig schulden.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de auto-industrie: Hoewel Honda diversificatie biedt, is het nog steeds afhankelijk van de auto-industrie, wat kan leiden tot volatiliteit in de inkomsten.
 • Concurrentie in de auto-industrie: De auto-industrie is zeer competitief en Honda staat tegenover grote concurrentie van andere bekende merken.
 • Afhankelijkheid van de Aziatische markt: Honda is sterk afhankelijk van de Aziatische markt, die gevoelig is voor economische veranderingen en politieke onrust.

aandeel honda kopen

Wel of niet aandelen Honda (Japan) kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om te weten wat je koopt. Honda is een wereldwijd bekend merk met een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s en landen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder auto’s, motorfietsen, tuinmachines en elektrische generatoren. Dit diversificatie van producten is een van de sterke punten van Honda, omdat het bedrijf minder afhankelijk is van een enkel product.

Hoewel Honda een solide financiële positie heeft met sterke financiële ratios en weinig schulden, is het nog steeds afhankelijk van de auto-industrie, wat kan leiden tot volatiliteit in de inkomsten. De auto-industrie is zeer competitief en Honda staat tegenover grote concurrentie van andere bekende merken. Bovendien is Honda sterk afhankelijk van de Aziatische markt, die gevoelig is voor economische veranderingen en politieke onrust.

Als je bereid bent om het risico te nemen en een investering te doen in een bedrijf dat wereldwijd bekend is en streeft naar innovatie, dan zijn aandelen van Honda misschien wel iets voor jou. Maar als je op zoek bent naar een veilige investering, dan is het misschien beter om verder te kijken.

Kortom, het is aan jou om te beslissen of je aandelen van Honda wilt kopen of niet. Zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je een beslissing neemt en onthoud dat elke investering risico’s met zich meebrengt.